Dorpsestafette

Dorpsestafette

Van Dorp tot Dorp, van Krak tot Krak, heet het nieuwste project van Katrien. Het project, in samenwerking met de Krant van West-Vlaanderen, start op Krak 2023 (januari 2024) en eindigt op Krak 2024 (Januari 2025). Een jaar lang trekt Katrien als een troubadour van dorp tot dorp. In ieder dorp is er een dorpsbode; dat is iemand die zijn of haar dorp in de kijker wil plaatsen, het concert organiseert en ook bode is naar het volgende dorp. Je geeft met andere woorden de estafettestok door.

Om het even wie kan die functie op zich nemen. Het is uiteraard wel iemand die weet hoe een concert te organiseren en die genoeg mensen kent in het dorp. Als dorpsbode zal je op het einde van dit project beloond worden met een fantastisch slot-event tijdens de Krak 2024. Je dorp krijgt ook een strofe in het “langste lied”. In bijgaande clip krijg je al een voorsmaakje. Maar hoelang zal het langste lied wel duren? Want over ieder dorp waar zij gezongen heeft schrijft ze een strofe (link naar clip).

De dorpsbode krijgt de estafettestok van de vorige dorpsbode die hem/haar het concert gratis aanbiedt, en zoekt vervolgens een volgende dorpsbode aan wie hij/zij het concert aanbiedt.

Wees er vlug bij. De estafettestok wordt gelanceerd in Katriens’ geboortedorp op 20 oktober 2023. Wees er vlug bij. Geïnteresseerd om dorpsbode te worden: stuur mail naar info@pigeononpiano.be

Gedetailleerde info vind je hier terug vanaf 20 oktober.

CONTACTEER KATRIEN

info@pigeononpiano.com
+32 475 47 89 89

CONTACTEER KATRIEN

info@pigeononpiano.com
+32 475 47 89 89